MASSAGE - GRAVIDE, BABY OG BØRN

Gravidmassage, babymassage og massage for børn

Vi tilbyder massage for gravide, babyer og børn i varme og trygge omgivelser. Vi har mange års erfaring med disse typer af massage og hjælper gerne med at komme spændinger og smerter til livs. Vi holder til lidt uden for Rødding i hjertet af Sønderjylland, og vores kunder kommer gerne fra f.eks. Sønderborg, Esbjerg og Kolding for at få behandling. Læs mere om behandlingerne på siden her og book din tid hos Shirley via den grønne knap.

Massage for gravide hos professionel massør

Mange gravide døjer med spændinger og smerter under graviditeten. Og det er ret almindeligt, også at få problemer med ischiasnerven. Disse symptomer kan ofte forveksles med bækkenløsning og kan relativt nemt afhjælpes. Også vand i kroppen kan afhjælpes hos os (med akupunktur).

Massage for gravide, kan afhjælpe smerter, spændinger og gøre graviditeten til en bedre oplevelse. Hos os har gravide mulighed for at ligge på maven gennem hele deres graviditet. På den måde får du også den optimale massagebehandling og ligger allermest behageligt.

En bonus er, at mange gravide oplever deres fødsel bliver nemmere og mindre smertefuld, efter at fået massage hos os gennem graviditeten.

Prisen for en behandling på 30 minutter er 275 kr. Du har dog også mulighed for at investere i et klippekort, hvor du samtidig sparer penge, og sikrer dig, at du kan få behandlinger gennem hele din graviditet.

Se mere om klippekort her

VIL DU VIDE MERE OM MASSAGE FOR GRAVIDE?

DIN BEHANDLER

sgFwnupw

SHIRLEY

Shirley er uddannet Lægeeksamineret massør, og Fysioterapeut- og lægeksamineret Sportsmassør, og har kurser i gravidmassage og baby- børnemassage.

Shirley har 14 års erfaring som professionel massør.

Babymassage – Effektiv behandling til din baby

Når en baby har ondt i maven, ryggen eller nakken, kan det vise sig ved megen gråd og utilpashed. Babyens nervesystem kan også have svært ved at udvikle sig, og de blide massagetryk ved babymassage kan være med til at hjælpe babys nervesystem med at udvikle sig hurtigere. Det er essentielt, at dette sker, da det danner grundlag for barnets udvikling både fysisk og mentalt.

En bonus er ofte, at far og mor også får mere ro og overskud, når baby ikke er ked af det hele tiden.

Hos os får du konkrete redskaber med hjem, så du selv kan være med til at hjælpe baby mellem behandlingerne med babymassage. På den måde er vejen til bedring kortere. Massage til baby bookes som alm. massagebehandling. Det koster 275 kr. for 30 minutters babymassage.

Skriv blot i notefeltet, når du booker tid, at der er tale om et barn, hvilke udfordringer barnet har – husk barnets navn og alder.

Søger du babymassage i Sønderborg – eller en af de andre større byer i Sønderjylland, så behøver du ikke lede længere. Vi holder til ved Rødding i hjertet af Sønderjylland og har mange års erfaring med nænsom, men effektiv babymassage. Book tid til dig og din baby i dag!

Massage for børn

Ligesom babyer, kan større børn også have spændinger, smerter og et underudviklet nervesystem. Det kan vores skræddersyede massage for børn gå ind og hjælpe med.

Hos er man velkommen med alle udfordringer, og vi ser i øjeblikket mange med ryg, nakke, skuldre og lændesmerter, samt knæsmerter. Også vokseværk er noget, vi hyppigt hjælper børn af med. Her bruger vi ofte kinesiotaping, som kan give barnet smertelindring over flere dage.

Et underudviklet nervesystem viser sig ofte i uhensigtsmæssig adfærd, som kan føre til forskellige diagnoser. Vi har rigtig god erfaring med, at urolige børn, som har svært ved at koncentrere sig, gennem massage og små samtaler, kan bedre deres udfordringer markant. Dette gælder også børn, der har svært ved at finde ro, sove, eller har udfordringer, som f.eks. sengevædning.

Massage for børn bookes som alm. massagebehandling. Skriv blot i noten, at der er tale om et barn, hvilke udfordringer barnet har, og husk barnets navn i note også.

73043480_578758906194156_6051224297152708608_n

GIV EN OPLEVELSE TIL EN, DU HOLDER AF

Gavekort

Giv dine nære et gavekort og giv dem mulighed for selv at vælge behandling KØB GAVEKORT.