KROPSTERAPI

Professionel kropsterapi

Kropsterapi er en særlig form for behandling, som både løsner muskler, led, sener, nerver og de følelsesmæssige spændinger, vi kommer til at opbygge gennem det vi oplever gennem livet.

Gennem pulseringer, bevægelser, vejrtrækningsøvelse, akupressur og fokus på dine spændinger, hjælpes kroppen på en naturlig måde til at give slip. Bjarne skaber et trygt rum, hvor du kan give slip på alt det, du har brug for. Samtaleterapi er en del af behandlingen.

Behandlingen varer 90 min, så sørg for at have god tid, så du får fuldt udbytte af behandlingen.

Søger du kropsterapi i Esbjerg, Kolding eller Aabenraa – eller i en af de andre større byer i Sønderjylland, så kan du trygt vælge os. Vi holder til ved Rødding og er således altid kun en kort køretur fra dig.

Velfungerende krop, sundt sind

Mine klienter oplever gennem kropsterapi, at de bliver fri af smerter og spændinger i kroppen, og desuden får de det meget bedre psykisk. 

De oplever også en markant positiv forandring i deres søvnkvalitet, i deres selvværd og selvtillid, samt deres nære relationer.

En del af mine klienter får, inden de starter hos mig, sovemedicin, medicin for psykiske lidelser, angst mv. Ret hurtigt, oplever de fleste efter at have fået professionel kropsterapi, at de ikke længere har brug for medicinen, og kan efter aftale med deres læge trappe ud af medicinen.

I sin enkelhed sker der det, at når vi får ryddet op i de fysiske smerter, og den psykiske årsag til smerter og psykiske udfordringer, så genopstår selvværdet, glæden og balancen mellem kroppen og sindet.

En bonus er, at mine klienter oplever, at få mere energi, bliver gladere og får mere overskud i hverdagen. Det betyder, de også kan tackle de svære ting i livet, nemmere.

TIDLIGERE KLIENTER SIGER

Når jeg træder ind af døren hos dig/ Jer falder der en ro over mig og føler mig meget tryg.
Jeg har fibromyalgi og har også en del med i “rygsækken” fra tidligere, og jeg havde ingen forventninger til behandlingen, men allerede efter den første gang hos dig kunne jeg mærke en markant bedring,  min krop kan meget mere end jeg har kunnet I meget lang tid.  Har ikke nær så mange smerter som før og nattesøvnen er også blevet bedre .Du får hul på nogle ting der har fyldt alt for meget og jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og det har også givet mig ro i både min krop og ikke mindst mit hoved, jeg har haft en tendens til at spekulere rigtig meget, også på ting jeg ikke kunne gøre noget ved. Jeg “øver” mig stadig i at sige fra og  det er blevet nemmere, også at få sagt nogle af de svære ting, hvilket jeg har haft meget svært ved. Det har gjort at jeg har fået et større overskud og ro i min hverdag og det er en fantastisk følelse. Så fra mig får du de varmeste anbefalinger og håber rigtig mange får glæde af dine behandlinger, ligesom jeg har. 
 
Mange hilsner Hanne 

 

Andre klienter skriver:

 

”Fantastisk oplevelse”

“Jeg har efter min første behandling ikke haft brug for sovemedicin, og heller ikke den medicin jeg får for angst. Mine myldretanker er væk!
Jeg er begejstret og fortsætter hos Bjarne!”

”Jeg havde pludselig enormt meget energi dagen efter. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har prøvet”

”jeg har fået behandlinger mange steder, gennem mange år for smerter i ryggen. Men aldrig prøvet at have det så godt efter en behandling, som jeg havde her”

”Jeg opdagede, at jeg gemte på rigtig mange følelser, som satte sig som spændinger i min krop”

“Kan varmt anbefales. Det virker!”

Se også Michaels videoudtalelse nederst på siden.

INFO OM KROPSTERAPI - se videoen

Priser

Kropsterapi enkeltbehandling (90 min.): 850 kr.

Bestil din behandling her.

 

Forløb med 6 behandlinger (90 min.):

4500 kr. Du sparer 600 kr. 

Bestil dit forløb her.

DIN BEHANDLER

Bjarne Lausen

Bjarne er uddannet kropsterapeut og giver dig en tryg og effektiv behandling.

Du har mulighed for, at komme med på vores særlige kombiforløb, hvor du både får et kropsterapiforløb, og et terapiforløb, hvor du foruden det, kropsterapien kan give dig, har mulighed for, at arbejde endnu dybere og få endnu flere redskaber, til at håndtere følelser, relationer og psykiske udfordringer.

Klik her og læs mere om kombiforløbet.

PTSD, søvnudfordringer og det, at tage afstand til andre.

GIV EN OPLEVELSE TIL EN, DU HOLDER AF

Gavekort

Giv dine nære et gavekort og giv dem mulighed for selv at vælge behandling KØB GAVEKORT.