Giv et gavekort til massageoplevelser

Gavekort 2 x 30 min massage

Giv 2 x 30 min. massage hos valgfri behandler (Shirley eller BJarne).

Gavekort 1 x helkropsmassage 60 min.

Giv en skøn helkropsmassage hos valgfri behandler (Shirley eller Bjarne)

Gavekort 1 x kropsterapi 60-90 min.

Giv et gavekort til kropsterapi, som er en særlig behandling, der består af fysiurgisk behandling, samt samtaleterapi. Behandlingen kan forløse fysiske og psykiske traumer, spændinger mv.

Læs mere om behandlingen her:

KROPSTERAPI

Gavekort til massageoplevelser i hjertet af Sønderjylland

Glæd en du holder af, med en skøn wellnessbehandling, eller gavekort til en enkelt eller flere behandlinger. Gavekortene du bestiller her, leveres med det samme til din – eller modtagerens – mailadresse. Du kan printe gavekortet ud, hvis det skal gives til en bestemt anledning. På gavekortet er en kode, modtageren skal bruge, når de bestiller tid til behandlingen, online.

Et gavekort kan være med til at gøre en kæmpe forskel, for en du holder af. Du bestemmer selv, om gavekortet skal sendes med det samme til modtagerens mailmodtagerens mail, eller om du vil have det sendt til din egen mailadresse, så du kan printe det ud og give det til modtageren, den dag du ønsker det. Gavekort købt online indeholder en kode, som modtageren skal bruge, når han/hun bestiller tid i vores onlinebooking.

vi laver også fysiske gavekort, hvis du ønsker at give et gavekort på et bestemt beløb, eller til andre eller flere behandlinger, end de gavekort du kan bestille online. Send os en mail, eller ring, hvis du vil bestille et gavekort. Det kan sendes til dig eller modtageren, men det koster 30 kr. ekstra i forsendelsesgebyr. 

 

Gavekort

Bestil dit gavekort idag!

Det er helt enkelt – klik blot på det gavekort du ønsker, og følg anvisningerne.

Husk at indtaste modtagerens mailadresse, hvis gavekortet skal leveres direkte til modtageren. Hvis ikke det skal gives med det samme, indtaster du blot din egen mailadresse.

Gavekortet er den perfekte gave til ham eller hende, der i forvejen har alt, og ikke rigtigt ønsker sig noget. 

At give en oplevelse, er altid den perfekte gave. Og her kan du give en oplevelse, som er helt lokal – lige i midten af Sønderjylland – og faktisk har i med vores massagegavekort mulighed for at få massage SAMMEN. I skal blot kontakte os på tlf. 21697777 eller via vores kontaktformular, for nærmere aftale, da vi skal være 2 behandlere tilstede, hvis i skal have dobbeltmassage. Alternativt kan i også få massage lige efter hinanden.