AKUPUNKTUR OG KINESIOTAPING

AKUPUNKTUR

62588572_454118478738358_720927341718536192_n

Akupunktur hos os er ofte meget anderledes end hos andre akupunktører. Vi har rigtig mange klienter, der kommer med angst for nåle eller har haft en smertefuld oplevelse hos andre akupunktører.

Vi har det princip, at man bør prøve ÉN nål og vurdere ud fra det. For vores nåle er nemlig langt tyndere og derved også langt mindre smertefulde end dem andre ofte bruger. Vi har indtil nu altid oplevet, at vores klienter er blevet meget positivt overraskede over, hvor lidt de kan mærke, når nålen sættes i.

Akupunkturen er et effektivt redskab til at fjerne ophobninger, spændinger og smerter. Vi bruger ofte akupunkturen i kombination med massage eller kinesiotaping, da det kan give dig dobbelt så god effekt af begge dele. Akupunkturen gør forarbejdet og fjerner ofte 50 % af ophobningen eller spændingen og får nerverne til at slappe af. Derved nedsættes smerteniveauet markant.

Bestil tid hos Shirley til 30 min akupunktur og kinesiotaping via den grønne knap her på siden. Det koster 275 kr. pr. behandling.

KINESIOTAPING

Kinesiotapen er – når den er sat på hos en professionel – en yderst effektiv hjælp, som i dagevis giver dig intensiv afslappende terapi 24 timer i døgnet. Hos os kalder vi den ”den smertefri behandling”, for det er helt smertefrit at få sat tapen på. Og den virker stort set altid med det samme. Behandlingen bruges ofte også til børn, hvis de har spændinger eller smerter (også vokseværk). Tapen sender konstant små signaler til muskler og nerver, om at de skal slappe af. Derved slippes spændingen, affaldsstoffer bliver hurtigere ledt væk, og smerterne ophører. Vi har tape i mange forskellige farver, så du kan vælge den farve du helst vil have – både neutrale farver og farver med spræl i.

DIN BEHANDLER

74353236_408026663226746_7309424375126556672_n

SHIRLEY

Kinesiotaping og akupunktur kan fås hver for sig, men hos os har du mulighed for at få begge dele i samme behandling – uden ekstra omkostninger for dig. Vi finder ud af, hvilken løsning, der er bedst for dig, når du er her. Så du behøver ikke på forhånd vide, hvad du skal vælge.

GIV EN OPLEVELSE TIL EN, DU HOLDER AF

Gavekort

Giv dine nære et gavekort og giv dem mulighed for selv at vælge behandling
KØB GAVEKORT.